events

Upgrade! Eindhoven 28 Juni

zondag, juni 21st, 2009 at 22:42
Upgrade 6

Upgrade 6

De zesde Upgrade! Eindhoven presenteert twee kunstenaars met elk een eigen wijze van benaderen van kunst en architectuur.

Holly Schmidt (Canada) is als artist in residence in Eindhoven gericht op het onderzoeken van organische processen in relatie tot de gebouwde omgeving. Als gast van MAD emergent art center is zij bezig om een installatie te ontwikkelen in het Klokgebouw op Strijp-S, gebaseerd op het architectonisch model van Park Strijp.

Daan Roosegaarde is vaak in het nieuws met zijn opmerkelijke installaties, die vaak een speelse en uitdagende interventie in de openbare ruimte zijn. Bekend van STRP, Oerol, Kijkduin en internationaal zijn onder meer Liquid Space, Dune en Flow. Tevens worden een aantal nieuwe publieke projecten gepresenteerd.

De lokatie is het auditorium van het oude Natlab op Strijp-S, gelegen aan het kruispunt van de Kastanjelaan en de Schootsestraat, nabij het Evoluon.

De zaal gaat open om 14:30 uur, graag op tijd aanwezig zijn. Parkeren aan de Kastanjelaan is gratis.